Georg (53):

For første gang skal Georg innenfor portene, og han gleder seg veldig

Kultur

Georg Pedersen (53), bor på Nesset. Arbeider som lektor ved voksenopplæring i Batsfjord

- Jeg har dagspass hele helgen og gleder meg til å dra. Jeg har aldri vært på festivalen før. Jeg flyttet fra Torsken kommune i august i fjor. Da satt jeg utenfor festivalområdet og hørte på musikken, men i år skal jeg høre på den fra innsiden. Det er ikke toppnavn som kommer, men det er noen interessante artister som Bonnie Taylor, Sie Gubba og Johnny Logan. Bruce Springsteen er favoritten, men han kommer dessverre ikke. Selv om det ikke er mine favorittartister så tror jeg det blir veldig gøy.

Les mer: Her har vi samlet alle sakene våre om Frøyafestivalen


Eli Kristin har vært festival-frivillig i ti år. Her er det hun husker best, på godt og litt vondt

Hvert år er 150 frivillige i sving under Frøyafestivalen i Sistranda. Èn av dem som har vært med de siste ti årene er Eli Kristin Fredagsvik.