Cristina (30):

- Vennene mine sier at festivalen er veldig gøy

Kultur

Cristina Pilenga (30) fra Italia, men bor nå i Sistranda. Er vikarlærer på Sistranda skole.

- Jeg har bodd her i tre år og har aldri hatt mulighet til å dra på festivalen, men jeg har venner som sier at det er veldig gøy. Jeg har veldig lyst til å dra på den, men i år skal jeg på ferie i Kroatia akkurat denne helgen. Hvis jeg er hjemme neste år planlegger jeg å dra. Jeg har aldri vært på festival i Norge før, bare i Italia. Det hadde vært kjekt å se hvordan en norsk festival er, smake norsk mat og høre på norsk musikk.

Les mer: Her har vi samlet alle sakene våre om Frøyafestivalen


Eli Kristin har vært festival-frivillig i ti år. Her er det hun husker best, på godt og litt vondt

Hvert år er 150 frivillige i sving under Frøyafestivalen i Sistranda. Èn av dem som har vært med de siste ti årene er Eli Kristin Fredagsvik.