Sanna om hvordan man kan stable livet sitt på beina igjen etter en skilsmisse

Kultur

Tirsdag førstkommende besøker finsknorske Sanna Sarromaa Frøya bibliotek. Dette er et åpent arrangement, forteller biblioteket, der også skoleklasser er invitert. Sarromaa kommer for å presentere den nyeste boka si, "Skilsmisseboken - en overlevelsesguide".

Sarromaa er historielektor, sosiolog og forfatter og har gjort seg bemerket for mange kronikker der hun har kritisert ulike sider ved det norske samfunnet, blant annet latskap i arbeidslivet og norsk middelmådighetskultur, lavt læringspress i skolen, rettskriving og norsk språkpolitikk.

I 2019 utgav hun "Skilsmisseboken" basert på egen opplevelse med skilsmisse og intervjuer med en rekke skilte menn og kvinner samt jurister, terapeuter og psykologer. Her skriver hun om hvordan man kan stable livet sitt på beina igjen og komme seg videre etter en skilsmisse