Jaktet på den forsvunnede nisselua

Magnus, Helen og flere andre barn lette etter den forsvunne nisselua, og hadde ingen problemer med å forstå ledetrådene som var lagt ut i jakten på den. 

Kultur

Det ble en koselig adventsmarkering på Stølan. Mellom juletretenninga og pynting av pepperkakehus, ble det jaktet på ei forsvunnet nisselue, som ble funnet etter at ungene fulgte sporet som var lagt igjen.

Hans Jacob Farstad hjalp Mina, Teodor, Helen, Micke og Magnus med pyntinga av pepperkakehuset. 

 

De fleste grender har denne helga markert at vi går inn i adventstiden. På Stølan var det juletretenning med kakao og vafler. Et pepperkakehus skulle også pyntes, men for barna var det nok mest spennende å hjelpe Hans Jacob med å finne igjen nisselua som hadde kommet bort for ham.

Heldigvis hadde den som hadde gjemt lua lagt igjen flere spor, og for hver gang ungene løste en oppgave, kom de ett skritt nærmere gjemmestedet. Utstyrt med lommelykter sprang ungene fram og tilbake, og rundt grandahuset, før den takknemlige eieren av lua kunne få den tilbake.

- Den er for lita til deg, fastslo Helen (5), før hun fortsatte å kose seg sammen med de andre frammøtte på arrangementet.

Oppmøtet var ikke av de største, men deltakerne sang og koste seg da juletreet ved Stølan kretshus ble tent.