Therese lanserer sin første duett noensinne

På singelen «As long as you`re here with me» synger Therese Ulvan duett med gitarikonet Paolo Mendonca. 

Kultur

Therese Ulvan har vært i Gøteborg og spilt inn ny låt. «As long as you`re here with me» er den andre singelen fra hennes kommende album «I am» og låten slippes digitalt, fredag 10. januar. På singelen «As long as you`re here with me» synger hun duett med gitarikon Paolo Mendonca og dette er faktisk Thereses første duett noensinne.

«Låten har rett og slett en feelgood tekst som handler om lykken med å være et par, og den hengivelsen et menneske faktisk er i stand til å gi overfor en annen, - hvor utrolig lite viktig annet kan virke når man er fullstendig oppslukt i denne», skriver artisten og Rocksport Booking i en pressemelding.


Det fjerde albumet

Therese Ulvan flyttet for en del år siden fra Hitra til verdensmetropolen Los Angeles for å skape og gi ut sin egen musikk, og der teamet hun opp med noen av de beste musikerne i verden. Kåringen «Best singer songwriter award 2010» fra organisasjonen Los Angeles women in music, ga dessuten Therese Ulvan en «flying start» på karrieren som plateartist.

Ulvan har til nå gitt ut tre album og hennes fjerde album «I am» blir lansert i løpet av 2020.
«Albumtittelen gjenspeiler en artist som har landet både personlig og musikalsk. Sjanger er rock/funk/soul og komposisjonene er originalt materiale. Therese søker etter hva musikk kan bety og hvilken rolle det har i samfunnet. Hun har nå spilt inn ei plate med håp om å fortsette sin ferd med å berøre mennesker med musikk», står det videre i pressemeldingen.