Åge & Sambandet til Øyregionen også i sommer

  Foto: Syver Lie Rønningen

Kultur

Åge Aleksandersen og bandet Sambandet kommer til Øyregionen også denne sommeren. Frøyafestivalen forteller til lokalavisa i dag at de har booket Åge for sommerens festival.

- Åge og Sambandet gjester Frøyafestivalen fredag 31.juli, forteller festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

- Vi er sikre på at det nye festivalområdet på Siholmen vil ta godt imot artistene og gi publikum en fantastisk opplevelse, sier han.

Frøyafestivalen meldte i går at de har forlenget samarbeidsavtalen med sponsoren SalMar. Det betyr at det blir en ny festival i månedsskiftet juli/august.– Uten støtten fra SalMar ville det ikke vært mulig å arrangere en musikkfestival med verdensartister på Frøya, fastslo festivalsjef Hallbjørn Stenhaug i går. Han sier seg også fornøyd med at både fylkeskommunen og Frøya kommune støtter festivalen.

– Men jeg må tilføye at selv om kommunen har trange kår, har jeg vanskelig for at forstå hvordan den nye politiske ledelsen kunne beskjære tilskuddet til Frøyafestivalen som er regionens største kulturarrangement. Frøyafestivalen var for øvrig den eneste som fikk sitt tilskudd redusert, bemerket Stenhaug.Festivalen har lovet nye artiststlipp de kommende ukene.

- Vi kommer til å offentliggjøre en rekke artister som publikum har ønsket seg. Noen har vært hos oss tidligere mens andre er spennende nykommere, sier Stenhaug.