- Den største utfordringen blir nok å finne et sjøfly eller to

I løpet av fire-fem uker i april og mai skal filmen "Alle hater Johan" spilles inn i Kjærvågsundet og Titran på Frøya. På to folkemøter denne uka har frøyværingene fått et innblikk i alt som trengs av rekvisitter for å få filmen tidsriktig.

Produksjonsdesigner Åsa Nilsson, kulturkonsulent i Frøya kommune Mona Elisabeth Skarsvåg, linjeprodusent Joachim Lyng og produsent Elisabeth Kvithyll gleder seg til å starte innspillingen av fimen "Alle hater Johan" på Titran. Regissør Hallvar Witzø var også på Frøya under folkemøtene, men måtte melde pass til møtet på Sistranda på grunn av sykdom. 

Kultur

Mens det var svært folksomt under folkemøtet på Titran, var det glissent med interesserte på møtet på Sistranda. Ikke så rart kanskje at oppmøtet var mye større på vestspissen av Frøya, for det er der, i Kjærvågsundet og i "sentrum" av Titran filmen skal spilles inn. Og det er slett ikke hverdagskost med innspilling av en film som har en prisbelønnet og Oskar-nominert regissør som Hallvar Witzø her i havgapet.