Spiller ekstrakonsert under festivalen

Kultur

De 200 billettene til konserten med Rotlaus 1. august ble revet bort på under en time. Nå har bandet lovet å spille en ekstrakonsert under Frøyafestivalen.

- Vi har vært så heldige at Rotlaus også kan stille fredag 31. juli, forteller festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.


 

 

I følge Stenhaug er Rotlaus det bandet festivalen på forhånd fikk flest oppfordringer om å booke. Rotlaus er fra Ørsta på Sunnmøre, og har ifølge Stenhaug på kort tid blitt et av de mest ettertraktede livebandene i Norge.

– Vi forsøkte å booke dem til den ”opprinnelige” festivalen, men da var de allerede booket flere måneder fremover til store festivaler i Sør-Norge. Men nå ble alle disse arrangementer avlyst på grunn av koronaen, noe som var flaks for oss, fortalte Stenhaug nylig til lokalavisa.


 

På grunn av koronasituasjonen, vil det i år tas stor hensyn til smittevern-reglene. Derfor blri det kun lagt ut et begrenset antall konsertbilletter.