- Sulværingene var flinke til å synge sist, så vi regner med at det blir mye allsang

Kultur

To år etter sist de var på Sula, kommer brødrene Thomas og Bjarne Brøndbo tilbake til Sula. 30. juli spiller de på Terna brygge.

- Sulværingene var flinke til å synge sist, så vi regner med at det blir mye allsang. Dette blir artig, sier Thomas Brøndbo i en pressemelding.


 

Det blir gjenhør med de mest kjente sangene fra DDE-repertoaret, deriblant gjengangere som Vinsjan på kaia, Rompa mi, samt høydepunkter fra Bjarne og Thomas Brøndbos soloprosjekter. De mest kjente sangene fra Thomas er Det vart ein storm, Amalie og Du sa æ va´en drøm.

Brødrene er svært glade for at de nå er tilbake.

- Vi hadde et fantastisk opphold sist vi var på Sula, sier de to. Brødrene var der med hele familien og fikk se Sula og øyrekka fra sin beste side.

Daglig leder Ola Flyum ved Terna brygge, er veldig fornøyd med at de dyktige brødrene legger turen innom Sula. 

- Sist de var på Sula kom alle smilende og syngende ut av konserten. Den gang var det brødrene Bjarne, Thomas og Eskil. Nå kommer de et helt band, sier han fornøyd.


Ola og Helene elsker å gi gjestene sjømat og opplevelser utenom det vanlige

Ansnes Brygger er kjent for sin fisk- og sjømatrestaurant, spektakulære RIB-turer og større kulturelle innslag. I sommer tenker de også nytt.

 

Terna brygge har allerede solgt ut to konserter med Terje Tysland helga før. Det er også veldig stor pågang av restaurantgjester. På grunn av smittevern-restriksjoner, er det begrenset antall billetter som nå blir lagt ut for salg på Hoopla billettservice.