- Sikker på at vi får gjennomført konserten - så fremt de ikke skrur løs stolene...

Charlotte Audestad 

Kultur

I kveld (19. november) blir det konsert med Charlotte Audestad I Frøya Kultur- og kompetansesenter

Denne gangen kommer hun med fullt band, bestående av Hans Petter Vik Sæther (gitarer), Åsmund Gevik (bass) og Thomas Brodahl (trommer).


Hyller sin kreftsyke bestevenninne i ny låt og musikkvideo

– Det er fantastisk at så mange ser den, og ikke minst deler den.


- Hele gjengen gleder seg enormt til å spille sammen igjen - i en tid hvor spilleoppdragene ikke akkurat hagler. Derfor er vi uendelig glade for at Frøya åpner hjerterommet i den merkelige tiden vi er inne. Og vi er helt sikre på at vi får gjennomført konserten, så fremt de ikke skrur løs stolene i salen, selvfølgelig, smiler Charlotte og henviser til. reglene om fastmonterte stoler på konserter med kapasitet på 200.

Charlotte Audestad med ny låt og musikkvideo, Sykehusskjort, som er en hyllest til bestevenninna Rakel Sivertsen, som fikk påvist brystkreft i fjor høst.

Chalotte håper virkelig at både hitter- og frøyværingene tar turen til Frøya kultur- og kompetansesenter for en varm og stemningsfull konsert med låter fra alle sine tre album - i tillegg til et par til.

- Jeg opplever at flere og flere har behov for å senke skuldrene og fri seg litt fra hverdagen nå, og der skal vi bidra. Vi gleder oss veldig til å spille igjen, og å komme til Frøya er alltid som å komme hjem, mener hitterværingen Charlotte Audestad.

Se HFkalenderen