Åge Aleksandersen legger ikke skjul på at det er et stort høydepunkt å spille på Knarren, og det samme vil nok publikum si.

- Endelig er vi tilbake igjen, sa Åge helt i starten av konserten før publikum fikk høre "Norge mitt Norge", og allsangen var allerede startet.

Leverer hver gang

År etter år strømmer det på med folk til den tradisjonelle konserten med Åge og Sambandet.

Lørdagens konsert er allerede utsolgt, og fredag var det også godt av folk foran scenen. Og det er ikke rart at publikum kommer tilbake selv etter elleve år med konsert på Knarren. For Åge og Sambandet leverer varene hver gang.

Åge Aleksandersen og Sambandet slapp sin nye plate for bare en måned siden, og er nå på turné med flere nye låter. Under fredagens konsert fikk publikum mange av de kjente og kjære hitlåtene, men det ble også noe nytt.

Vokste opp med Åge

Helt foran i publikum synger Åse Walstad og datteren Nina Walstad for full hals til noen av sine favorittlåter. De er tydelig fornøyd med konserten.

- Her har du to generasjoner med Åge-fan. Nina har hørt på Åge helt siden hun lå i magen min. Og da hun var liten satte jeg på Åge hver gang hun var lei seg, forteller Åse Walstad.

Det er alt hun rekker å fortelle før bandet starter å spille ”Lys og varme”, og sammen med hundrevis av andre synger mor og datter med til en av Åges aller største hit.