Fra kl. 14 fredag 11. november blir første del tilgjengelig for webtv-seerne her på hitra-froya.no. I første del drar Øypatruljen fra Kvenværet over mot Titran, der seerne blant annet får ta en titt på en helt spesiell vindmølle og møte flere som har valgt å bosette seg i det historiske fiskeværet. Her blir det både kjentfolk og nye bekjentskaper for mange.

Lokalavisas nettlesere kunne helt i begynnelsen av august følge lokalavisas ferd sjøveien rundt Hitra og Frøya. Med utgangspunkt i Kvenvær, reiste vi til Titran, deretter til Melandsjøen, gjennom Dolmsundet, til Fillan, Børøsundet og  Knarrlagsundet, før ferden igjen gikk over Frøyfjorden til Hamarvika, Uttian, Mausund og Sistranda... For å nevne noen av strandhoggene vi gjorde.

Med på den ukelange båtturen var også videofotograf Kim Jektvik, som har brukt høsten til å redigere alle inntrykkene ned til en tv-serie.  (Klikk på hovedbildet for å se videotrailer.)

Under uka vi var på tur, ble det lagt ut en lang rekke saker her på nettavisa, f.eks.:

Det beste stedet på jorda!

Til Hitra for å få sprettrompe

Totalpakke i Dørrvikan

Se hvem vi fant uti sundet

Silje Beates sommerjobb

Mange andre reportasjer har stått i papirutgaven (og eavisa), mens nye historier og glade sommerminner har vi spart til tv-serien fra Øypatruljen.