Hitra kommune i samarbeid med Lokalforeningen Livsglede for Eldre Hitra og Hitra Frivilligsentral, arrangerer kulturbuss til Trøndelag Teater mandag 21.november. Forestillingen som vises er «Cohen ganger ti».

Skuespiller Hallbjørn Rønning har alltid hatt et sterkt forhold til Leonard Cohens musikk. Nå entrer han scenen i den ærverdige Theatercaféen med et utvalg av franskcanadierens katalog. Men Hallbjørn er ikke bare en kjenner av Cohens musikk. Han har også særlig god kjennskap til hans liv og kunstneriske virke.

Mannen som på 90-tallet også ble ordinert som munk, har preget verdens musikkliv i snart tre generasjoner. Han startet som poet i beatmiljøet i Greenwich Village, men etter å ha gitt ut flere diktsamlinger satset han etter hvert som musiker utover sekstitallet.

Kjærligheten – livets magma – kommer til å gjennomsyre denne teaterkonserten med tekster og musikk av Leonard Cohen. Ivar Gafseth er musikalsk ansvarlig.

Påmelding til Hitra Frivilligsentral. Det er kun 16 plasser på bussen, så her er det først til mølla-prinsippet som gjelder.