Jamie Meyer har nylig gitt ut en ny singel kalt ”Can`t stop now”, og holder på med et nytt album. Den beskriver han som en gladsang med bra tempo.

- Det har gått kjempebra med den nye plata hvor jeg har jobbet med fantastiske musikere og bare tatt inn alle inntrykk av Nashville, hvor jeg spilte inn albumet. Jeg skal lage en live plate på Blue Bird Cafe der senere, som er kjempekult, forteller Meyer til lokalavisa Hitra Frøya.

- Uvirkelig å få låt av Bryan Adams

Blue Bird Cafe er et sted som mange kjente artister har spilt tidligere. Meyer har vunnet LA Music Awards i 2008 for beste artist og låtskriver. Prisen er ment å gi unge og lovende talenter oppmerksomhet og gjøre dem kjent for et større publikum. Han har også fått spesialskrevet to sanger fra selveste Bryan Adams.

- Det var en stor dag for meg da jeg fikk prisen for albumet ”Great Big Change”. Da var da jeg skjønte at jeg kunne gjøre hva som helst bare jeg gikk inn for det.

- Hva med å få to sanger skrevet av Bryan Adams?

- Helt uvirkelig. Rett og slett.

- Kan ikke være dårligere på Hitra

Meyer gleder seg til å komme til Hitra og spille på lørdag.

- Det er ingenting som er så vakkert som naturen i Norge. Jeg var på countryfestivalen i Vinstra i fjor, og jeg kan ikke tenke meg det blir noe dårligere på Hitra siden det ligger utenfor Trondheim, forteller Meyer.

- Hva kan folk forvente å høre?

- Jeg kommer nok til å spille en del forskjellige låter fra mine tre siste album og gjerne noe fra det nye albumet, hvis folk vil høre det.

- Verdensturneen starter på Hitra[M1]

Ola Skjåk-Bræk som driver Ansnes Brygger er strålende fornøyd med at den svenske artisten vil spille for dem.

- Jamie Meyer har internasjonalt kaliber og han åpner jo verdensturneen hos oss, så det håper jeg folk tar turen for.