I kveld (mandag) klokka 19 går lærerne ved Frøya kulturskole på podiet i Titran kapell for å spille de sangene de liker best. Konserten har fått navnet "De beste julesangene".

For de som ikke har anledning til å møte opp i kapellet, sender vi konserten direkte her på lokalavisa Hitra-Frøya. Produksjonen er ved Frøya Film & Bilder. (Vi sender også i reprise 1. juledag.)

- Lærerne ved Frøya kulturskole har i flere år hatt en liten lunsjkonsert i foajeen i kulturhuset før jul. Repertoaret på disse konsertene har vært hentet fra favorittlistene til den enkelte. Mange nydelige perler som for flere var ukjente har fylt gangene i kulturhuset. I år ønsker vi å formidle disse tonene til flere, og beveger oss derfor utenfor kulturhusets vegger,  sier Toril Antonsen Aae, virksomhetsleder i Frøya kulturskole.

Hun gleder seg til en konsert i et lokale med god klang.

- Titran kapell er et nydelig kapell med god klang som godt kan brukes mer, så derfor falt valget på det. Repertoaret i år vil være highlights fra de tidligere lunsjkonsertene, sier Aae. Hun forteller at publikum kan glede seg stort til 75 minutter der disse svært kompetente og dyktige artistene får utfolde seg. Overskuddet av billettinntektene vil gå til Redd Barna.

Konserten vil også bli sendt i reprise her på Hitra-Frøya. Reprisesendingen blir 1. juledag kl. 20.