Frøyafestivalen utvides denne gang til en 3-dagers musikfestival. Festivalkonseptet bygger bl.a. på at tre generasjoner kan opleve toppartister i fellesskap.

– Lørdag 4. august blir det gratis adgang til alle ettermiddagskonsertene, noe som vi håper mange frøy- og hitterværinger vil benytte seg av, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

Showet starter med et helt nytt sommershow med Kaptein Rødskjegg og hans  sjørøvervenner. Han har gjestet Frøya før – og høstet den gang spontan applaus og hyl fra både unge og gamle. Denne gang kommer sjørøverne ikke til Frøya i sitt store sjørøverskip – men i helikopter!

Lokale og lovende utøvere

Etter sjørøverne skal noen av Frøyas mest lovende og unge utøvere få prøve seg på samme scene.

Først ut er Andrea Wahl Jørgensen – som denne gang sannsynligvis også kommer med nye sanger. Deretter inntar Julie Rudolfsen scenen. Hun skal fremføre sanger til gitarakkompagnement. Og hva er vel mere naturlig enn at hun avslutter sin seanse med å spille en del numre sammen med sine band-venner i Flaming Mustache.

- Vi i Frøyafestivalen gleder oss over at vi har så dyktige unge utøvere som på denne måten får lov til at vise seg frem på en stor scene for et stort og musikkyndig publikum, sier Hallbjørn Stenhaug.

Billetter til kirkekonserten i Sletta kirke med Åge Aleksandersen torsdag 2. august blir snart lagt ut for salg. Festivalpassene for fredag og lørdagens konserter kommer først i salg ca 1. juli, opplyser Stenhaug.