Onsdager blir film for voksne kl. 20.00. I første rekke repriser av aktuelle filmer, men også nye titler som ikke er vist på Hitra vil bli satt opp. Kinoen starter allerede i neste hvor ”Sønner av Norge” vises.

Torsdagskino for barn

– På torsdager vil vi vise barnefilmer kl. 1800. Også her vil det i første rekke være reprise av aktuelle filmer, men også nye filmer. Også her starter vi i neste, hvor vi kjører en reprise av ”Smurfene”, forteller enhetsleder for kultur i Hitra kommune, Omar Pleym.

Han presiserer at det ikke vil kjørt kino hver onsdag/torsdag. - Vi anbefaler publikum om å følge med på annonseringen av filmer i lokalpressen og på nettet, sier Pleym.

Babykino

Hitra kino vil denne høsten gjøre forsøk med å kjøre babykino. Det vil bli satt opp en forestilling i måneden, fortrinnsvis den siste torsdagen i måneden.

Babykino er et tilbud fra Hitra kino hvor mødre og/eller fedre kan ta med babyen til en kinoforestilling. Filmene vises med dempet lyd og litt lys i salen slik at det er enkelt å bevege seg rundt i salen og babyene kan sove (det er også greit om de er våkne). Alle som går på babykino får et sete til seg og et til babyen for å legge fra seg utstyr etc.

På babykino er det tillatt og mulig å drikke, spise, skifte bleier, gråte, le, skrike og hyle. Det finnes også stellerom finnes på museet, og i foajeen blir det åpen kafé.

Barnevognen vil kunne plasseres i gangen utenfor kinosalen. Bærebager o.l. vil kunne tas med inn i salen, vogner/understell må plasseres utenfor på grunn av brannforskriftene.

– Det blir redusert billettpris på forestillingen, kun 60 kroner for mor eller far, opplyser  enhetsleder for kultur i Hitra kommune, Omar Pleym.