Alle små barn vil helt sikkert dra kjensel på dagens underholder under Sommerfillan, for Silje er et kjent ansikt som programleder for morgenshowet Supermorgen i NRK Super. Men sikkert  også en del voksne, for Silje Sirnes Winje var også programleder for NRKs 17.-maisending nå i vår og deltaker i TV3s "Fangene på fortet" sist høst.

I dag (torsdag) står hun altså på utescenen på branntomta i Fillan sentrum. Winje debuterte som plateartist i fjor høst med barneplata "Kykkelykkelig".

Det 8. Sommerfillan

Gratiskonserten innleder på en måte årets Sommerfillan, det 8. i rekken. Det vil si: Aller først går et par velkjente lokale navn på scenen. Reload med Jonas Peitersen og Espen Solberg spiller akkustiske coverversjoner (fordi det tredje bandmedlemmet - Eirik Athammer - har ferie).

BFFamily med gratiskonsert

Fredag fortsetter martnaen og tivoliet før to nye gratiskonserter spilles utover ettermiddagen. Først ute er rappeduoen Cir.Cuz på utescenen, før BFFamily fra Knarrlagsundet spiller seg gjennom sin verdensreise i konserten i Hitrahallen. Lørdag spiller Atle Pettersen (kjent fra X-factor og Skal vi danse).

- Det har kommet litt ulik informasjon ut, så vi vil presisere at det er Winje torsdag, Cir.Cuz og BFFamily fredag og Pettersen lørdag, sier Jan Morten Bjerkan i Sommerfillan.