Frøyakulturskole jubilerer i disse dager med sine 25 kulturelle år i bransjen. Tokonsert er vel gjennomført, og da mye takket være Solrun Berges evne til å læregamle takter på rekordtid.

- Tirsdagvar det bandkonserter, men dessverre hadde flere av musikerne blitt syke.Solrun Berge tok imidlertid utfordringen på strak arm og førte hovedvokal påMustang Sally. Kun med to dagers øving, roser kulturskolerektor Toril Antonsen Aae.

Onsdag vardet de aller yngste som fikk være med å lage jubileumskonsert og heller ikke deviste særlig mye sceneskrekk. Tvert i mot underholdt elevene fra både Ferske Fjes,Musikkdetektivene og korpset så det monnet. Trygt guidet av de flinkekonferansierene Oda Antonsen og Magnhild Riiber.

- En flott konsert, hvor Julie Måsøval og Ragna Strømskag hadde laget tekst påen selvskrevet ”Halloween-sang.” Denne var fellesnummer for alle elevene, tilsammen 35 i tallet, forteller Toril Antonsen Aae.

I kvelder det unplugged stemming i emning da den siste av totalt trejubileumskonserter går av stabelen i Sletta kirke. Her er det de litt eldreelevene som får innta scenen og mange musikalske godbiter er å vente skal vitro rektor Antonsen Aae.

- Jaher er det mye å glede seg til av både musikk og dans. Tenoren Ole KristianHoseth synge noe fra en musikal, vi får ”Pie Jeso ”og flere dansenummer. Barefor å nevne noe, ja, avslutter Toril, spendt på kveldens jubileumskonsert.