Da Texacola spilte på Hitra sommeren for to år siden, skrev lokalavise "kanskje tidenes beste blueskonsert i øyriket". Til helga er de tilbake, denne gang på Ansnes brygger.

Texacola er et rythm n’ bluesband som ble startet som et prosjekt våren 2012. Flere av medlemmene i bandet har kjent hverandre i lang tid, og har spilt med hverandre i ulike settinger gjennom åra.

Bandet gjorde sin debut under Ørland Bluesfestival. Repertoaret, spillegleden, formidlingsevnen og energien medførte stående applaus flere ganger under konserten på Ørlandet.

Hitterværingen Therese Ulvan er frontfigur og vokalist i Texacola.  Sammen med bassist Pål M. Dahlø var det disse som fikk idéen til bandet. Pål spiller også bass sammen med Little Andrew som var spelemannsnominert i 2010.

På gitar finner vi ikke ukjente Skjalg M. Raaen, som har spillt i Åge Aleksandersens Sambandet siden 2005. Trommeslager Håvard Sterten er den i bandet med lengst erfaring innen bluesen. Begge har spilt med mange av de største artistene i landet. Sistemann er Stein Jacobsen som trakterer piano og orgel. Stein finner du også i bandet Blue Aspic.

Sammen utgjør disse en solid bluescombo som vil gi sitt ypperste for at publikum skal få en stor musikalsk opplevelse når de lørdag 9. mai gjester Ansnes brygger.