Harvest, Wanted og Funky Motown Singers. Ninas menn The Nerfs, Mixmasters eller Sticky Fingers. Samtlige band har satt kurs for Frøya for å gi Frøya bandreunion godt trøkk i 2014 også.

- Det er rockens historie som står på planen i år og da særlig med vekt på det glade syttitall. Perioden da man turte å eksprementere litt med sjangeren, legger Håvard Dyrø til.

Gamle og nye helter på samme scene

Tematikk er som sagt rockehistorien og her får vi høre blant annet Mixmasters tolke Everly Brothers med masse gitarer og masse kor. Dette gleder vi oss til, sier Dyrø opprømt.

Hele Norges Karin leder kvelden

– Vi håper jo på samme suksess i år som for nå snart fire år siden. Fullt hus helt fra klokka ni og Karin Jegtvik er fortsatt kveldens faste konferansier og æresmedlem i FBR. Vi er veldig stolte av å fortsatt ha henne med på laget. Legger Dyrø til.

Egenprodusert materiale

Harvest er et eksempel på ny musikk som folket får æren av å stifte bekjentskap med. Bandets lokale link er Kristoffer Tønder og sammen med sitt orkester blir det rotløs analog rock på sitt aller beste skal vi tro leder i Frøya band reunion Håvard Dyrø.

- Harvest er et band som har fått mye positiv kritikk for sitt egenproduserte materiale. God analog rock som passer som smurt inn i programmet for øvrig. Vi gleder oss og håper folk kommer tidlig. Slik slipper vi å stoppe noen i døra med beskjed om at det er fullt, sier tangentist i Funky Motown Swingers og leder i Frøya Band Reunion, Håvard Dyrø.