Artistene leverte som perler på ei snor og formidlet all den varme de kunne fra scenen, så ingen frøs. Ulf Risnes var kveldens vert, og ønsket velkommen iført varmekjeledress. Eller kystbunad da, som han selv kalte det.  Så etter litt snikksnakk og Ulfs ”gammel sykkel” var det klart for kveldens første artister.

Reload

Reload hadde fått æren av å spille først, og det var godt med publikum allerede da kveldens første band kom på scenen og åpnet med Red Hot Chilipeppers Californication. Egenlaget og covret materiale var godt variert og Jonas stemme bærer godt. Morgendagens helter , sa Ulf.

Vivian Svankild

Vivian Svankild var kvedens andre artist ut og også den som kanskje fikk kveldens beste vær. I likhet med Bladed, var Vivian en av kveldens store overraskelser, og imponerte med sin sterke stemme og gode låter.

En ydmyk tone med publikum ga alt over en flott opplevelse.

Therese Ulvan

Therese Ulvan åpnet med sin låt ”Hemmelig begeistra,” og det ble vel publikum også etter en slik opptreden. Hun startet i sitt norske hjørne og sang seg sakte og sikkert over til det engelske mer soul/funky. Og med fantastisk tangentspill og god groove var ikke publikum sene om å humpe med i takt.

Bladed

Anita Kaasbølls Bladed var kveldens andre store overraskelse, og bandet som de færreste kanskje hadde sett før. Anita trollbandt fra første tone. Og når ikke lenger stemmen klarte å gi uttrykk nok manet hun frem lyder fra sin ”djevelmaskin” som man ikke engang visste eksisterte. Fete trommer og liflig basspill gjorde dette til en skikkelig Høydare!

Charlotte Audestad

Charlotte Audestad spilte tappert opp, mens bårene slo inn over scenekanten.  Og med sine hverdagslige små og store betraktninger av livet fikk publikum kveldens første helt spontane allsangmoment.

– Når æ voks opp va æ bare dattera te glasmestern. Men no e det hanj som bare e pappan min, spøkte Charlotte og leverte en gjennomgående flott konsert med mange fine låter.

Anders Jektvik

Anders Jektvik  fikk æren av å spille sis , men måtte til gjengjeld også ta til takke med det verste været. Publikum så ikke ut til å bry seg videre om det høljet ned fra åpen himmel og sang av full hals da de magiske tonene fra Andres første låt, Bare saind,  la seg over Hopsjøfabrikken.

Anders leverte som vanlig og godt rutinert satte han punktum for årets lokale musikkfestival på Hopsjøbrygga.