3. mai går startskuddet for turneen der Therese Ulvan fra Sandstad skal promotere sin nye plate, "Hemmelig begeistra". Plata er i salg allerede, og NRK Radio (riks) har merket seg førstesingelen "Nye gnagsår, gamle ski".

- Singelen har allerede blitt listet på Norsklisten til NRK Radio(riks), forteller mediekontakt Bjørn Alex Olsen i Olsen Entertainment.

I mai åpner hun turneen på Ringve i Trondheim, og deretter i Dolm kirke på Hitra. Med seg har hun Tollak Ollestad (bedre kjent som munnspilleren til Andrea Bocelli), Jon Krogstad, Håvard Sivertsen, Stein Spjelkavik og Bededicte Swendgaard.

- Setter pris på det som er lokalt

- Therese liker å sette pris på det som er lokalt. Derfor har hun også fått med seg Singsaker barnekor i Trondheim. For de øvrige konsertene har hun fått med seg et kor, sammensatt av lokale barn og unge fra Hitra og Frøya, noe hun er svært stolt av, forteller Olsen.

Som lokalavisa tidligere har omtalt, samarbeider Ulvan med Frøya-kunstner Astri Reppe. Astri har malt bilder til sangene, maleriene finnes i coverboka til plata. Reppe har også salgsutstilling i forbindelse med konsertene

-Therese er ei flott dame med masse talent. For meg er det en ære å få bidra kreativt på prosjektet hennes. Vi er ikke veldig like som personer, men vi møtes på samme nivå på det kreative plan, sier Reppe.

Om Therese:

Therese Ulvan har fetter flere år som utdøvende musiker i utlandet, returnert til Norge. Hun har sin utdanning fra Leeds College of Music.

Etter endt utdanning i England, flyttet Therese til Los Angeles for å jobbe som musiker. Der fulgte noen år med turnévirksomhet, før hun gikk i studio og spilte inn debutalbummet "Already There". Plata ble sluppet i Norge i 2010 og høstet strålende kritikker.