Mikael Øgaard (20) og Jonas Peitersen (21) i bandet Midlertidig vant i  kveld prisen for årets nykommer under Adresseavisens årlige kåring Ut-Awards.

- Det var kjempekult å bli nominert. Enda kulere å få spillejobb på prisutdelingen til Utawards og enda megakulere å vinne, sier vinnerne til adressa.no

”Midlertidig” startet som et kompisprosjekt på Trøndertun folkehøgskole. Nå satset duoen alt på at bandet blir av en mer varig art.

- 2015 var året det alt skjedde. ”Midlertidig” vant Bandwagon, og får med det muligheten til å spille på Norwegian Wood til sommeren. Dette året skal vi jobbe for å få musikken vår ut til folket, fortalte Jonas Peitersen fra Ansnes på Hitra for kort tid siden. Med en Ut-Awards tittel i lomma, kan det bli en litt lettere vei.

- Det å vinne betyr utrolig mye. Vi hadde aldri tenkt muligheten. Dette betyr alt for planene for 2016. Nå vet flere hvem vi er. Vi har noe på CV-en, sier Midlertidig etter seieren. Til adressa.no forteller de om at de håper 2016 vil gi dem noen spillejobber. De har allerede vunnet retten til å få spille på Norwegian Wood. I tillegg har de en booking i Trondheim og et par spillejobber på Hitra.