Vi øyværinger kjenner Gabriëla Lukassen som en energisk og svært musikalsk dame som sprer mye musikk både gjennom kor, kulturskole og i andre anledninger her ute. Artisten har bodde på Frøya i mange år, og er opprinnelig fra Nederland, hvor hun tidligere har turnert med fire show før hun flyttet til Norge.

Fredag 16. september skal hun igjen på scenen, da med en teaterkonsert i teater Podium Westerdok i Amsterdam. Og for at publikum her hjemme også skal få muligheten til å overvære konserten og mulighet til å bli kjent med hennes fyrverkeri ved flygelet i seks språk, direktesendes det hele hjem til Frøya Kultur- og kompetansesenter.

- Til alle Nederlendere i distriktene: Dette er en sjelden sjanse til å høre nederlandsk cabaret på norsk jord! Gabriëla Lukassen har turnert med sine fire musikkteatershow i Nederland og har nå sjansen til å vise litt av det hun har blitt kjent med i Nederland til det norske folk: denne kvelden blir live kringkastet i Amsterdam med eget publikum der også, heter det i forhåndsomtalen.

Forestillingen er oppgitt til å vare i cirka 2,5 timer.