Arrangement

- Vi har tilpasset arrangementet til det vi klarer å få til. Vi begynner å komme opp i åra, og har tonet ned arrangementet litt, sier Edvin Paulsen fra Suladagan.

I skrivende stund er ti-tolv sulværinger i ferd med å sette opp teltet ved skolen, som nå har fått navnet Sula kulturhus. Grendalaget har siden de tok over hele den nedlagte skolen langt ned en mengde dugnadstimer, og det er nå blitt et allsidig kultur- og aktivitetshus.

Førstkommende fredag og lørdag går Suladagan av stabelen.

Når Edvin Paulsen snakker om at de har tonet ned, så sikter han blant annet til at det ikke lenger er lagt opp til storstilte dansefester på både fredag og lørdag. Men også i år blir det fest: ingen ringere enn Gluntan spiller i teltet lørdag kveld.

- Fredagen blir litt annerledes i år. Den starter med gudstjeneste i teltet. Så har vi hyret inn Ulvan til å lede an i en allsangstund, før det blir familiekveld med blant annet Quiz. Og så avrunder vi med "Scenen er din", der folk kan melde seg på og ha innslag fra scenen, forteller Edvin Paulsen.

Gjennom hele helga vil det være servering av mat og drikke. Lørdag formiddag blir det åpnet utstilling med maleren Mette Grindstad Fyen i fyrmesterboligen. Og i teltet holder Ingolf Jektvik konsert på dagtid. Og til kvelden avrundes Suladagene med dans med Gluntan.

951 64 597 Trond.Hammervik@hitra-froya.no