Duoen Temporary, med Jonas Peitersen fra Hitra og Mikael Øgaard fra Oslo, får ha med to låter i neste sesong av NRKs seriesuksess "Unge lovende". Det forteller gutta i et større intervju med trd.by.

- Det er jo helt sprøtt! Tidligere i år fikk vi en mail fra produksjonen bak serien som hadde hørt et par låter fra EP-en vår. Vi har jo begge sett serien og sagt «tenk om vi kunne fått med musikk i noe sånt!», og nå skal jo faktisk det skje! Det er utrolig morsomt, sier

Jonas og Mikael møttes på Trøndertun Folkehøyskole i 2014 og har siden tatt stadig større steg inn på den norske musikkscenen. Duoen har spilt på flere store festivaler, blant annet Norwegian Wood, og slapp tidlig i 2017 sitt første komplette album.

"Unge Lovende" på NRK handler om tre jenter i 20-årene i Oslo som prøver å lykkes i hver sine kreative yrker, standupkomiker, forfatter og skuespiller. Serien er skapt av Siri Seljeseth. Hun fikk ideen til serien inspirert av hendelser fra sitt eget liv som standupkomiker i USA.

Allerede før første episode av «Unge Lovende» ble sendt i 2015, var serien blitt en snakkis, og i 2016 ble «Unge Lovende» nominert til sju Gullruten-priser, og vant prisen for beste manus til TV-drama.

Temporary, med Jonas Peitersen (t.h.) fra Hitra og Mikael Øgaard fra Oslo.