Årets Frøyafestivalen innledes som kjent med kirkekonsert i Sletta med Bjørn Eidsvåg torsdag 8. august. Men når festivalen "forflytter" seg til festivalområdet på Sistranda kvelden etter, er det de velkjente countryrock-gutta i Too Far Gone som skal få folk i feststemning.

- Årets festival åpnes på storscenen av rutinerte krefter, hvor steelgitarens lyd er velkjent og ikke minst tekster som alle kan synge med på, sier festivalsjef Halbjørn Stenhaug.

Too Far Gone har for lengst markert seg som et av Norges beste country-rock band, og har vunnet et stort publikum med sin folkelige appell. Bandet framfører kun sine egne låter og med norske tekster.

Too Far Gone ble stiftet i mars 1993, og bandet feirer i år sitt 20-årsjubileum med sin mest omfattende turne så langt. Too Far Gone slo for alvor igjennom i 1998 med hiten ”Zetor`n”. Etter det har det gått slag i slag med høye plasseringer på salgslister, radiolisting, radio- og TV-opptredener, omfattende turnering i hele landet for fulle hus, 8 CD utgivelser, to gullplater og ca 250.000 solgte eksemplarer.