Frøyafestivalen har i alle år vært flinke med å gi lokale artister spilletid. I år kan festivalen med ekstra tyngde hevde  at de lokale artistene også har kvaliteter i seg til å dra ekstra publikum.

Anders Jektvik har spilt på Frøyafestivalen to ganger tidligere, men i år kommer han med mer kjendisstatus enn noen gang. Norske Talenter-finalisten har travle spilledager for tida, og nyter stor suksess med albumet ”Aill Kjeinne Aill”. Lørdagskvelden under Frøyafestivalen skal Anders og bandet på scenen rett etter Plumbo har åpnet kveldsshowet og like før Jahn Teigen går på scenen med sitt store band.

Et annet stjerneskudd herfra – Charlotte Audestad – skal entre scenen umiddelbart etter at Too Far Gone har gjort ferdig åpningskonserten fredag.

- Charlotte Audestad er et nytt og spennende navn. Adressa har jo utnevnt henne til å være det mest spennende på den trønderske artisthimmelen på mange år, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

Audestad kommer også med band. Her spiller blant andre Kjetil Sandnes, som tidligere har spilt bass med Åge Aleksandersen i flere år.