Helga19.-20. Januar arrangeres det dansekurs i Swing & Rock’n roll i Klubbengrendahus. Det er Lene-Catrin Ervik i samarbeid med Klubben grendalag som tar initiativtil å få øyværingene ut på dansegulvet.

Lett swing for passer for alle

Lene-Catrin Ervik holdt swingkurs på Frøya senest ioktober. Da var det helt på eget initiativ og med penger fra egen lomme.

- De 16 som deltok på det forrige kurset ville ha et nytt kurs, sådenne gangen holder vi både nybegynnerkurs og kurs for viderekomne, fortellerErvik.

- Det er lett swing som er oppnåelig å lære for alle, uansettalder og hvilken form man er i, forsikrer hun.

Kurset arrangeres i samarbeid med den landsdekkende organisasjonenKom og Dans, og det er også der instruktøren kommer fra.

Gir stor mestringsfølelse

- Dans er morsomt i seg selv. Det å bevege seg i takt medmusikk er gøy! Man får en veldig mestringsfølelse av det, og tenk å kunne tørreå danse på fest før man har tatt 6øl, sier Ervik oppfordrende og håper folk melder seg på.

- Jeg vil oppfordre folk til å melde seg på, og helst før sistedag før kurset. Sist kom de fleste i siste liten, og det gjør det veldigusikkert økonomisk. Det er vanskelig å planlegge kurs om man ikke vet hvor mangesom møter opp, forteller hun.