Musikkorganisasjonen Frøya Band Reunion er nå inne i sitt femte år som aktiv formidler av lokal band kultur, og feirer i så måte et aldri så lite 5-års jubileum.

Rundt 50 lokale musikere har i løpet av disse årene vært med på å synliggjøre det mangfoldet, bredden og kvaliteten som finnes her i øyregionen, ved å arrangere temabaserte konserter i palmehelgen. De har bl.a. tatt for seg rockens historie, 70-tallet, Tribute to Eagles, og nå i år er det 80-tallet som gjelder.

28. mars

- Lørdag 28.mars er datoen, og Frøya kultur- og kompetansesenter er arena for tiåret da musikken, moten og frisyren gjorde et sterkt inntrykk på de fleste, forteller Håvard Dyrø.

Konsertlokale, scene og musikere skal bekles i 80-tallets farger og trender, og for å gjøre det hele komplett, så håper arrangørene at publikum gjør det samme.

[M]

7 band

Musikalsk er det naturligvis 80-talls hits innenfor de fleste musikkgenrene som står på menyen, servert av hele 7 band!

- De rundt 50 musikerne består av lokale travere og unge talenter i aldersgruppen 18-70 år. Sammen utstråler de ekte spilleglede, formidlingsevne og et sterkt ønske om å begeistre sitt publikum, reklamerer Dyrø som lover at detet blir en helaftens 80-tallsfest som du garantert aldri kommer til å glemme!