Plumbo, Åge, DDE .. og nå Postgirobygget. Artistrekka under årets Frøyafestivalen begynner å fylles med flere rikskjendiser.

- Det finnes knap nok et band i Norge som har utgitt flere sommer-hits enn Postgirobygget, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

Og det kan han nok ha rett i, for denne gjengen står bak hiter som Luftmadrass, Tidløs, En solskinnsdag, Lei av å bli lurt og ikke minst Idyll.

- Postgirobyggets sommerturne starter i kveld i Stavanger, og vi er glade for at vi igjen har klart at overtale Postgirobygget til at også Frøyafestivalen skulle inngå i deres turne 2012, forteller Stenhaug. Det var faktisk ikke så vanskelig at overtale dem, legger han til:

- De var nemlig kjempefornøyde sist de var på besøk. Den gang i 2010 kom jo forsangeren, Arne Hurlen, allerede til Frøya og Hitra et par dager før konserten. Da var han blant annet gjest hos Åge på hytta på Fjellværøya. Om det var Åge som ga ekstra inspirasjon, er ikke godt å si. Men de fem i Postgirobygget laget den gang et brak av en konsert, og ifølge dem var det deres beste framføring den sommeren.

Postgirobygget blir Frøyafestivalens hovednavn lørdag 4. august.