I går var en delegasjon fra Frøya kommune på befaring på byggeplassen for blant annet å skaffe seg en oversikt over romfølelsen. Prosjektdirektør Svein Jarle Midtøy forteller at det nå virkelig begynner å bli mulig å se for seg hvordan senteret blir når det er ferdig.

- Det er kommet veldig langt. Når vi går inn i bygget får man en skikkelig romfølelse på grunn av gjennomlysning og høyt tak samt at det er rikelig med areal å boltre seg på. Nå kan vi se fargesettinga i kinosalen og få en fornemmelse av hvordan storsalen blir, med akustikk-elementer og sånt, forteller Midtøy.

Et av målene med befaringa var å planlegge design og volum på infotorget som skal ligge like innenfor inngangspartiet. I infotorget skal publikum finne et vertskap som kan veilede publikum, enten det er å kjøpe billetter til arrangementer, popkorn til kinoforestillingen eller å få en guidet tur i opplevelsessenteret.

Prosjektdirektøren forteller at årshjulet begynner å fylles opp med spennende aktiviteter som man håper at publikum vil sette pris på.