Christine Antonsen fra Frøya vant årets Miss glamour of Scandinavia i begynnelsen av november, og saken hitra-froya.no laget om henne etterpå har fått svært mange til å klikke seg inn på våre nettsider for å se Christine i aksjon.

Se saken og bildene her

Første dag var 2.840 datamaskiner (unike brukere) innom for å lese saken, mens det var nesten like mange dagen etter. Men det spesielle er at Christine har vært populær hver dag etter første publisering 10. november.

På lesertoppen nesten hver dag

"Ristet rompa til topps" har ligget på lesertoppen blant lokalavisene i Midt-Norge nesten hver eneste dag siden.

Til sammen har hele 14.255 unike brukere sett henne i løpet av en måned, mens saken er lastet ned over 17.000 ganger så langt.

- Det synes jeg bare er artig. Det er artig at folk vet hvem jeg er, og jeg liker å vise meg frem, sier Antonsen.

Mange reaksjoner

Hun har fått mange reaksjoner etter at hun vant glamour-konkurransen.

- Jeg har fått litt forskjellige reaksjoner, både fra venner og folk jeg ikke kjenner fra før. Det er noen som kritiserer og sier at det jeg gjør er horete og skittent.  Men jeg tar det ikke så mye innover meg.. Jeg har fått flere positive reaksjoner enn negative, sier Antonsen.

Førsteplassen fra Miss glamour of Scandinavia har tydeligvis gitt mersmak, for til sommeren skal hun konkurrere om å bli årets gatebilbabe.

Årets gatebil-babe

- Jeg var på bildeshoot på onsdag, til bilder de skal ha i Gatebilmagazinet i januar. Konkurransen blir på Rudskogen i sommer. Det blir ganske stort, med over 50 tusen tilskuere. Jeg håper selvfølgelig at jeg vinner. Og siden at jeg vant den forrige konkurransen så ser jeg for meg at jeg har større sjanse til å vinne, sier Antonsen.

Hun har planen klar for hvordan hun skal vinne.

- Jeg skal gjøre det samme som sist, vrikke på rompa, se søt ut og gjøre sexy bevegelser, sier Christine.

(Foto: dafoto.no)