- Har dere øvd mye i forkant?

- Vi har øvd en gang. Men vi har jo spilt låten så mange ganger at det skal gå bra, sier Eskild Lervik på telefin, i bilen på vei til Rockheim.

- Hva føler du nå?

- Jeg kommer rett fra arbeid og har ikke vunnet å tenke så mye på det. Vi har sound-sjekk klokken 19. Jeg får føle litt på det da.

- Lykke til da.

- Takk. Jeg tror vi trenger det.

Reunion-konsert på Rockheim

Dette ovenstående er 2016-intervjuet med Eskild Lervik, gjennom ført i dag (torsdag), noen få timer får hitterværingen går på scenen i Rockheim i Trondheim og reunion-konsert med bandet Sunny, som hadde sin storhetstid tildlig på 80-tallet.

Lervik regnes som en av Hitras store sønner innen musikk og kultur. Mange hitterværinger har hatt Eskild som musikklærer, og mange har også sett han på scenen i rundt omkring i øyriket med flere forskjellige orkester. I kveld skal Lervik og "Sunny" altså gjeste Pop Clubben på Rockheim.

Det finnes ikke mange bilder av Eskild i våre arkiver, men vi fant dette (fra noen år tilbake)

Herjet festlokalene

- Bandmedlemmer kommer fra nord og sør for å gjenskape galskapen som herjet festlokalene og utestedene i Norge på 80-tallet. Sunny pleide å si at de andre bandene hadde «Casko-sko», at de var limt fast i scenen. Nå, tretti år senere, spørs det om bena løper like lett over scenegulvet. Uansett, gutta lover at det blir action, og at de ikke har glemt sine gamle kunster, skriver Rockheim i sin forhåndsomtale av gjenforeningskonserten.

Sunny var sju uker på Norsktoppen i 1982 med låta «Godt å være forelska». Beste plassering var 3. plass.

"Godt å være forelska"

De som er med fra Sunny er Eskild Lervik (Bass),  Knut Ranum (Drums, Percussion), Tore Wullum (Guitar),  Bill (Keyboards),  Curt Chr. Th. Selnes (Keyboards, Vocals),  Harald Troøyen (Vocals), Geir Hellan og Morten Skaget.

Tidlig på 80–tallet var Sunny et navn for ivrige Norsktopplyttere. Gruppa spilte land og strand rundt i flere år og hadde en ivrig fanskare over hele landet med låtene "Godt å være forelska", "Alene i natt" og "Brune øya".