Barne-og familie RIO 2 vises både på Hitra og Frøya 2.påskedag.

I RIO 2 må Blu, Jewel og deres tre barn reise fra storbyjungelen og inn i den ekte Amazonasjungelen for å møte slekten. I et land han ikke kjenner og helt ute av sitt rette element må Blu konfrontere sin argeste konkurrent - Jewels pappa! I tillegg må han kjempe for å unngå Nigels djevelske planer for hevn. I den norske versjonen hører vi Aksel Hennie i rollen som Blu og Maria Haukaas Mittet som Jewel. Vi får også gjensyn med Tshawe og Yosef fra Madcon som stemmene til Nico og Pedro. I tillegg hører vi Aleksander Walmann som kjekkasen Roberto og Håvard Bakke som kakaduen Nigel. Som Gabi hører vi Katrine Blomstrand, mens pappaen til Jewel  blir spilt av Nils Ole Oftebro....

Se en smakebit av filmen her

På Frøya kan du mandag også se den norske thrilleren "Glassdukkene"

Fra regissøren av Veiviseren og Kautokeino-opprøret: første del av filmtrilogien om kriminaletterforsker Aslak Eira lagt til unik nordnorsk natur og med Stig Henrik Hoff og Lena Kristin Ellingsen i hovedrollene. Studenten Lisa blir meldt savnet av sin mor etter at hun ikke har gitt lyd fra seg på ett døgn. Aslak Eira blir satt på saken, men får lite nyttig informasjon ut av Lisas nærmeste. Den unge jenta blir funnet for sent.

Lisa blir funnet livløs i Prestevannet i Tromsø. Aslak og partneren Kine Berger finner fort ut at jo mer de leter, desto flere spørsmål dukker opp. Tiden begynner å løpe fra dem når Lisas venninne, Hilde, også blir meldt savnet.

På Hitra har du samme dag en tredje mulighet. Som kveldsfilm her vises "Noah"

Den episke fortellingen om Noahs ark i en ny, spennende versjon, med Russell Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson og Anthony Hopkins i rollene. Regien er ved Darren Aronofsky (Black Swan).

Oscar-vinneren Russell Crowe spiller Noah i denne filmen inspirert av den episke fortellingen om mot, offer og håp, hvor én mann må utføre et umenneskelig oppdrag før verden rammes av en apokalyptisk syndeflod.

Filmen er regissert av Darren Aronofsky, som har laget sin personlige visjon av fortellingen om Noah. Filmen kan også skilte med noen av de mets spektakulære spesialeffektene noensinne vist på lerretet. Øvrige sentrale roller spilles av Jennifer Connelly, Emma Watson, Logan Lerman, Ray Winstone og Anthony Hopkins.