Kai Robert Johansen har 43 år i underholdningsbransjen, og 57 plateutgivelser bak seg. Han har solgt til gull og platina, og underholder både barn og voksne i inn- og utland. Nylig var han på trøndelagsturné, hvor han blant annet besøkte Nærmiljøsenteret på Hitra og sykehjemmet på Frøya, med sitt Jens Book-Jenssen-show.

I fredagens utgave av Hitra-Frøya (papir og eavis) har vi laget fotoreportasje fra de hjertelige møtene mellom "Book´n" og fansen. I tillegg kan du se video ved å klikke på hovedbildet i denne saken.

Jens Peter Book-Jenssen, (1910-1999) ofte kalt Book’n, var en norsk sanger, tekstforfatter, revy- og revydirektør. Han var svært populær i radio, på plate og scene, særlig på 1930-, 1940- og 1950-tallet. I Norge ble han ofte sammenlignet med Bing Crosby og Ernst Rolf. Han betød mye for norsk revykunst i etterkrigstiden.

HÅNDTRYKK: Sangeren gikk rundt og hilste på sitt publikum på Frøya sykehjem, noe beboerene syntes var svært hyggelig. Her er det Agnes Tørum som får nærkontakt med underholderen Kai Robert. (Foto: Bjørg Støen)