For femte året på rad arrangerer Snillfjord Ungdomslag julekonsert i Snillfjord kirke på Krokstadøra. Det skjer nå fredag kveld 29. november.

- I år er det Tore Johansen med musikere som vil fylle kirka med god julestemning og masse flott musikk. Snillfjord Ungdomslag ønsker med denne konserten å gi publikum en god start på julestria og en kvalitetskonsert med en av distriktets mest ettertraktede juleartist, forteller ungdomslaget.

Tore Johansen er frilans sanger/skuespiller/entertainer fra Trondheim. Han slo igjennom som vokalist i Difference på 70-tallet. Gikk etter hvert over til sangoppgaver i musikaler og opera. Johansen har vært engasjert på Trøndelag Teater, bl.a. i Animal Farm, An-Magritt, Spelemann på taket, Forever Plaid, Comedian Harmonists og ikke minst Strawberry Fields Forever. Sistnevnte stykke ledet til gruppen Travellin’ Strawberries – som har blitt “verdensberømt” i Norge etter sin suksess med The Julekalender. Han er også medlem av sang-trioen To tenorer og en te ́ sammen med Stephen Brandt-Hansen og Erik Wenberg Jacobsen.

- Vi håper og tror at publikum setter pris på en slik konsert og at de møter opp i kirka denne kvelden. Billetter kjøpes i døra, opplyser ungdomslaget.