Frøyawards ble arrangert for første gang med en fullsatt restaurant på Hotell Frøya. Arrangementet er  i regi av frøya.no i samarbeid med Frøya kommune.

Fraværende ildsjelDet var elleve priser som skulle deles ut i løpet av kvelden. Første pris gikk til årets ildsjel; Daniel Johansen. Han fikk prisen for å være overalt til alle tider, ironisk nok hadde han en sjelden frihelg og kunne ikke ta imot diplomet og æren som fulgte med. Resten av prisvinnerne var derimot tilstede og fikk rikelig med applaus og godord under prisutdelingen. PrisvinnereIngvild Johansen var svært glad for å bli kåret til årets idrettsutøver. Ørn-spilleren har fått mye hederlig omtale det siste året og er den av de nominerte i kategorien som har nådd lengst innen idretten.

– Det er veldig fint å få en slik oppmerksomhet fra Frøya, forteller en fornøyd Johansen. En annen vinner hadde en litt mer blandet følelse. Brit Hestnes Vie vant prisen for årets blogger, men var litt i tvil om det var en god ting. - 45 år og pris for beste blogg er vel egentlig litt rart, sier Vie fra scenekanten etter å ha mottatt blomster og diplom.UnderholdningKveldens utdeling ble krydret med flere godbiter på scenen. Frøya teaterlag holdt to meget populære innslag hvor rådmann Ole Henrik Fjørstad igjen fikk bade i rampelyset. Ulf Risnes var et av kveldens høydepunkt og skapte god stemning med kjente låter. Allsang og latter fylte rommet, og sammen med lokale korjenter avrundet han en trivelig kveld med slageren Hjertemedisin.Vinnere:Årets navn: Gustav WitzøeÅrets frivillige/ildsjel: Daniel JohansenÅrets idrettsutøver: Invild JohansenÅrets medmenneske: Åsmund HammervoldÅrets artist: Frøya vgs Musikal, HairsprayÅrets blogger: Brit Hestens VieÅrets butikk/forretning: Emilies husÅrets spisested: Skårungen VersthusÅrets arrangement: Tour de FrøyaÅrets lag/forening: Klubben grendalagÅrets bedrift/arbeidsplass: SeaShell