Idag (åpner) åpner Hopsjødagene 2014. Årets festivalområde har tatt tilbake brygga og bryggescenen.  – Vi er stolt over årets program, sier en fornøyd festivalsjef Tom Skare.

Hopsjøen er ytterligere oppgradert foran årets dager. Selv om alle gjøremålene ikke er helt ferdige, blir både flytebrygger, havneanlegg, annekset og bryggescene oppgradert.

– I år har vi valgt å fortsette med satsingen på mye kultur samt norsk og lokal musikk, slik vi har lykkes med lokal mat, sier festivalsjefen.

– Vi kan presentere noen av de mest kjente og kjære artister vi har her i Norge med Jonas Fjeld, Narum, Contrazt, Marcus & Martinius, Rasmus og verdens beste band, trønderartistene Hans Bollandsås, Petter Wavold og Dag Ingebrigsten og mange flere. Dette blir trivelig for både store og små, lover Tom Skare.

Årets festivalområde har tatt tilbake til Hopsjøbrygga og bryggescenen, mens mye av boder og andre aktiviteter også foregår opp mot området ved fabrikken der Nattseilerne og Hopsjøens Venner har sin base.

Festivalsjef Tom Skare