Liljan Bremnes:

- Jeg stiller alltid opp på Frøyafestivalen. Jeg vet ikke om det er noe unikt med festivalen, men jeg syns det er viktig å få med seg kulturtilbudet her ute på øyene. I tillegg så liker jeg mye av musikken, da. Jeg er her sammen med familien og nå har jeg fått med meg alt fra Extreme Pleasure til Kurt Nilsen, men jeg er mest spent på Janove, det ser jeg virkelig frem til.

Gunhild Yttersian:

- Jeg har vært på samtlige festivaler. I går var jeg gjest og i dag jobber jeg i baren! Det som er unikt med Frøyafestivalen er folkelivet, masse folk som kommer hjem og i det hele tatt stemningen. Det er jo i tillegg mange bra artister da, selvfølgelig. Jeg må innrømme at det var litt skuffende med så få tilskuere på fredag. Men i dag er det mange folk å ser på Kurt, og jeg er veldig spent på Janove.

Morten Lyngstad og Morten Brødseth

- Det som trekker oss hit, vi har vært her i mange år nå,  det er musikkopplevelsene og den sosiale aspektet ved festivalen. Det unike med denne festivalen er det å kunne nyte så gode artister her ute i havgapet og det å være i lag rundt det, i det hele tatt. Vi har veldig troa på Oslo Ess og gleder oss til de. Så er det jo veldig stas med Kurt Nilsen da, det er en av grunnene til at vi er her i dag.

Marcin:

- Nei det er ikke første gang jeg er på Frøyafestivalen. Første gang jeg var på fetivalen var i 2012. Dette er tredje gang! Jeg liker å komme fordi det er mange gode musikkopplevelser. Vi kan alltid fiske eller spille fotball her ute, men vi kan ikke bestandig gå på konsert. Nå kan vi danse og synge, alt er bra da. Jeg er her for å se han som vant verdens sang idol!

Maria Antonsen:

- Jeg har vært på Frøyafestivalen så lenge jeg kan huske! Jeg kommer hvert år for den gode stemningen, god drikke og gode venners samvær, jeg. Som du kan se så står jeg her med tre...nei fire venninner! Jeg gleder meg mest til Kurt Nilsen i dag  og Stage Dolls i går.