Både konsert og kunstutstilling sto på programmet i Sletta kirke fredag kveld. Små og store hadde møtt opp for å få med seg Frøya Kulturskoles sommeravslutning.

I løpet av den timelange akustiske konserten, ble kirkerommet fylt med nydelig og stemningsfull musikk. Musikklærer Maciej Karpinski og hans elever fikk æren av å starte showet.

I mellom numrene tok Karpinski seg tid til å både presentere sine elever og fortelle om sangene.Repertoaret besto av velkjente sanger som "Can you feel the love tonight" og "Amazing Grace", til mer ukjente verk. Det ble også presentert et bredt spekter av ulike musikksjangre underveis.

Øvd mye

Hele forestillingen var jevnt over veldig bra. Det var så og si ingen feil eller sure toner å oppdrive. Mange timers øving ligger til grunne, noe musikklærer Meciej bekreftet.

- Vi har jobbet med disse sangene siden jul, numrene orkesteret fremførte startet vi med etter påske.

Karpinski fortalte videre at elevene ved kulturskolen opptrer jevnlig, og at de har opptredd med noen avdisse sangene tidligere. Det merktes godt, for elevene var veldig trygge på scenen. Tre av musikklærer Elin Karpinski Strandheims eldste sangelever bidro også sterkt underveis i forestillingen.

Etter endt konsert tok de fleste turen innom den påfølgende kunstutstillingen. Det er et godt sangmiljø på Frøya, men etter konserten kan man også konstatere at det er mye musikalsk og kunstnerisk talent her.