Godt ut i den underholdende konserten med Plumbo, spurte vokalist og gitarist Lars Erik Blokkhus om det var noen gitarister der ute i solfylte Siholmen. I vrimmelen foran scenen, sto Sebastian Holm og vinket ivrig med armene.

Snart ble den unge øyværingen hjulpet over sikkerhetsgjerdet og opp på scenen. Der fikk han først håndhilse på Plumbos frontfigur, før han lett hoderistende måtte innrømme at han egentlig ikke kan spille gitar. Men det gjorde ingenting, verken for Lars Erik eller Sebastian, så det ut til. Med god hjelp fra showmannen Lars Erik, rocket Sebastian sammen med Plumbo, til publikums jubel. Sebastian nøyde seg ikke med å være spilledokke; Han overtok et øyeblikk også plekteret og dro på både med gitarvreng og flørting med publikum.

I år, som i fjor, var det Plumbo som åpnet kveldsarrangementet. Godt med folk hadde samlet seg inne på festivalområdet, og hadde en festlig stund. Plumbo viser at de kan underholde og få med seg publikum. Og toppen ble selvsagt avslutningslåta «Møkkamann».