En morgenfrisk Lars Erik Blokkhus tar telefonen da lokalavisa ringer ytterst på den tynne morgenkvist. Plumbo-vokalisten er på bobiltur med mamma og pappas bobil og har vært oppe tidlig for å redde bilen fra alt regnet. Lørdag kveld står bandet på nytt på scenen under Frøyafestivalen og det er etter ønske fra bandet selv.

– Vi ønsket oss tilbake til Frøya i år også, etter å ha hatt det kjempetopp på festivalen i fjor. Det er sjelden vi får spille for et så ungt publikum som på Frøya og  de yngste er jo morgendagens fans, legger Plumbovokalisten til, litt hest.

Fredag spilte bandet live i Kolvereid før de tidlig tidlig lørdagsmorgen vendte snuten mot Frøya. Med på lasset er ny trommeslager og alle de gamle hitene som Møkkamann, Ola Nordmann, Drømmeland og Kong Alkohol bare for å nevne noen.

- Folk kan virkelig glede seg, ”detta blir knall” sier Lars Erik til lokalavisa.

I følge vokalisten selv måtte bandet i fjor dessverre dra videre fra Frøya samme kveld som de holdt konsert. Men gutta går så definitivt ikke av veien for en skikkelig fest og i år er det derfor satt av tid til å nyte både kvelden og natten i øyregionen.

– Jeg gleder meg til å slappe av med god musikk utover kvelden og Kaizer har jeg heller aldri hørt live før, så det blir helt topp.

Som så mange andre artister ønsker også Plumbo å oppleve de landlige omgivelsene rundt Frøya da de først er her ute. Men dog ikke idyll som en sjarktur på Frøyfjorden med rekesmørbrød og kalde pilsnere i en snor.

– Skal vi se Frøya får vi huke tak i en rånebil og hoppe inn hvis sjansen byr seg, avslutter Lars Erik.