Onsdag 21. desember er det duket for årets kakelinne-konsert med Strand SeniorBrass, som også i år ønsker å skape julestemning i Sandstad kirke.

I år, som årene før Covid, holder de to konserter, og de håper de å fylle kirka til siste plass i begge forestillingene, som er gratis.

– Kakelinne-konserten er en tradisjonskonsert som Strand SeniorBrass har hatt i mange år. Første gang i 1999, da i låven på Haugland Gård. Siden 2004 har denne konserten vært avholdt i Sandstad kirke, og alltid på 21. desember. På årets korteste dag feires at vi går lysere tider i møte med kakelinne-konsert, sier de.

Med seg i år har de også Audun Norbotten med vokal og gitar, Hitra kulturskole, som skal danse til kjent julemusikk og Ann Mari Blichfeldt, som skal lese Prøysen-novellen Matja Madonna.

– Årets hovedgjest er Audun Norbotten med vokal og gitar. SSB er stolt over å kunne invitere lokale, og kanskje ukjent artister. Audun har gitt ut en egen CD sammen med andre internasjonale artister. SSB gleder seg til å spille sammen med Audun, forteller arrangøren.

Kåre Hansen skal også synge sammen med Strand SeniorBrass, og Gerard Rooker skal dirigere SSB-koret.