Ansnes brygger får sin offisielle åpning på fredag 27. juni og forventer rundt tre til fire hundre gjester.

- Åpner verdensturne hos oss

- Vi er kjempespent før det braker løs, så klart, men håper mange kommer. Det er åpen pub på fredag. Lørdags formiddag vil vi gi bort gratis kaffe og kaker, før vi åpner med kvelden med øltelt og middag inne på puben. Etterfulgt av en musiker av internasjonalt kaliber som Jamie Meyer. Han åpner sin verdensturne hos oss, så det er noe å få med seg.

- Til slutt vil det være pølser før vi stenger, for de som vil ha det. Ingen skal gå sultne herfra, ler Ola-Skjåk Bræk, som driver Ansnes brygger.

- Ingenting like vakkert som naturen i Norge

Jamie Meyer har nettopp gitt ut låten ”Can`t stop now” og legger ut på turne med ny plate snart. Han vant årets musikker/sangskriver under Los Angeles musikkfestival i 2008 og har fått spesialskrevet to låter av Bryan Adams tidligere.

- Det er ingenting som er så vakkert som naturen i Norge. Jeg var på countryfestivalen i Vinstra i fjor, og jeg kan ikke tenke meg det blir noe dårligere på Hitra siden det ligger utenfor Trondheim forteller Meyer til lokalavisa.

Ola-Skjåk Bræk og kona Helene under oppussingen av Ansnes brygger. I kveld er alt klart til åpningsfest. Foto: Rune Eian.