Helga 15 -16. mars er det klart for nok ei spennende agenthelg. Denne gang i Hitra kirke. Årets tårnagenter skal med et eneste kriterie være åtte år gamle og ellers er alle velkommen til å søke spennende hemmeligheter i kirken. Sammen med kirkeansatte fra Hitra kirkekontor.

- Sammen skal vi utforske kirken og kirketårnet . Det blir spennende oppgaver for unge agenter på jakt etter noe spennende, noe hemmelig i kirken, sier menighetspedagog Grete Hammer.

Gjerne sammen med noen englevakter

Oppdraget starter lørdag klokken 11:00 og varer til klokken 14:00. Søndag er det tårnagentsgudstjeneste som en fin finale på det spennende agentoppdraget.

- Sammen med åtteåringen setter også kirken pris på om agentene også har hver sin englevakt med seg under oppdraget, forteller Hammer.

- Alle åtteåringer er velkommen og gjerne sammen med en englevakt. En voksen englevakt som kan passe på når agentene skal ta seg opp den mørke trange gangen til kirkeklokketårnet. Det er fint om en slik kan følge med, sier menighetspedagog Grete Hammer.

Påmeldingsfrist og flaggermus-suppe

Midt i agentoppdraget venter spennende ”flaggermussuppe" som agentene skal spise sammen samtidig som de diskuterer videre plan for oppdraget. Påmeldingsfrist er onsdag 12. mars.

- I tillegg til spennende agentaktiviteter skal alle også se en video sammen. Om agentene er flinke å løser det spennende oppdraget venter en hemmelig boks med overraskelse til tårnagentene som belønning, sier menighetspedagog Grete Hammer.