Jubileumsboka, som viser Frøya kommunes femtiårige historie, er nå på vei ut i postkassene til alle fastboende på Frøya. At alle fastboende hustander får ett gratis eksemplar, gjorde nok sitt til at ordfører Berit Flåmo ikke gikk tom for blekk da hun i dag signerte boka på Poeten bok og leker i dag.

- Jeg kan ikke akkurat si at det har vært kø, nei. De fleste venter på å få sitt eget eksemplar, som grendalagene nå skal gå og dele ut. Men vi bruker anledningen til å gjøre den kjent og reklamere for innholdet i den, sier ordfører Berit Flåmo.

Solfrid Bogø og Tove Stokke har stoppet opp for å bla i boka og slå av en prat med ordføreren.

- Jeg venter til jeg får den i postkassa, sier Solfrid Bogø.

Tove Stokke bor ikke på Frøya, og sier at hun tenker å kjøpe boka, men ikke ennå.

- Poeten forteller at de har fått en del nettbestillinger allerede, og jeg tror nok det er mange som kommer til å kjøpe den i gave til utflytta frøyværinger, sier ordføreren, som er svært godt med produktet.

- Jeg synes alt er interessant i den. Hele boka er blitt til gjennom en stor dugnad, der det er veldig mange som har bidratt med de ulike kapitlene. Det i seg selv gjør den veldig bra. Og så har hele redaksjonskomiteen gjort en kjempejobb, sier Berit Flåmo.