På Knarrens facebook-sider går en stor diskusjon om Dave Evans kan kalles den originale vokalisten i AC/DC. Bjørn Fjeldvær bekrefter at  Evans er et av de originale medlemmene AC/DC og at han kommer til Hitra 17. mai for å feire nasjonaldagen og samtidig feire AC/DC 40th anniversary sammen med heavyrockbandet Barbed Wire.

AC/DC er et Grammy Award vinnende hardrock-band fra Australia. Bandet ble stiftet i 1973 av Angus Young, Malcom Young, Dave Evans, Larry van Kriedt og Colin Burgess. Angus og Malcom har holdt bandet gående siden den gang med mange forskjellige bassister og trommiser, og tre forskjellige vokalister. Dave Evans var den første av dem, og han var vokalist i AC/DC frem til Bon Scott tok over i 1974.

Dave Evans fortsatte sin karriere og ble vokalist i et annet australsk rockeband, Rabbit. Senere valgte han å gå solo, og han har siden gitt ut flere album. Sommeren 2012 gjorde Ewans en turné i Norge med det norske bandet Barbed Wire som backingband. I 2013 feirer AC/DC 40-årsjubileum, og i den forbindelse kommer Dave tilbake til Norge for å hedre sitt gamle band med å gjøre nok en turné her. Det blir en ren hyllest til AC/DC med gamle slagere: TNT, Highway To Hell, Let There Be Rock & Rock’n roll singer pluss mange flere.

-  Det blir en rocka 17. mai kveld på Knarren, lover Bjørn Fjeldvær.

Reload

For å gjøre overgangen fra korpsmusikk til hardrock litt mykere skal Hitras eget rockeband RELOAD være oppvarmingsmusik. Til sammenligning var det originale AC/DC oppvarmingsband for Black Sabbath og Aerosmith før de slo gjennom!

Margaret på storskjerm

Margaret Berger er spådd en andreplass av de internasjonale bookmakerne. Lørdag 18. mai byr Knarren på  en 200” storskjerm som viser overføringen fra Hitras egen Margaret Berger og finalen i Melodi Grand Prix.

- Knarren tar i bruk storstua uter.  Her er det lov å ankomme i Grand Prix-antrekk: Boa, tights, dress, glitter og kjoler, alt som måtte minne om før eller nå i Grand Prix-historien.

Musikalsk vert er Bjørn Fjeldvær, og det loves MGP-quiz med premier og levende, swingende dansemusikk utpå kvelden.