Lag og forenings-portalen Mitt Lag, hvor over 20 lag og foreninger i øyregionen er knyttet sammen i et nettverk på lokalavisas nettsider, har hatt et år med rekordstort besøk. Tall fra Google Analytics viser at foreningene samlet har hatt hele 136.309 klikk det siste året.

Aller mest besøk har det vært inn på sidene til Tour de Frøya, Frøya IL, Hitrarittet, Frøya Fotballklubb, Hitra IL og Hitra volleyballklubb.

SE OVERSIKTEN OVER ALLE FORENINGENE OG NYHETENE FRA MITT LAG HER

- Mitt Lag gir gir lokale foreninger langt mer oppmerksomhet for aktivitetene sine enn de ellers ville fått, samtidig som lokalavisas lesere blir holdt oppdatert på det aktive foreningslivet på Hitra og Frøya. Det er basisen for suksessen, sier redaktør Bjørn L. Rønningen i lokalavisa Hitra-Frøya.

Vurderer ny meldingstjeneste

Hitra-Frøyas Mitt Lag fikk hederlig omtale da mediekonsernet Polaris Media delte ut Nyskapingsprisen (2011). Og andre utviklerselskaper har også kastet sine nysgjerrige øyne på hvordan lokalavisa Hitra-Frøya samspiller med foreningene i denne portalen.

- Vi har blant annet fått tilbud om å legge til en tjeneste for Mitt Lag-foreningene, der klubbene kan sette opp et enkelt og effektivt meldingssystem mellom lagledere og foreldre/barn. Mange lagledere sender store mengder tekstmeldinger og sender med lapper, uten helt å vite om disse blir mottatt og lest. Dette skal meldingssystemet kunne erstatte og samtidig gi ekstra inntekter direkte i klubbkassa, sier Rønningen.

Lokalavisa vurderer å ta dette systemet inn i Mitt Lag, og håper å kunne teste det ut mot ett eller flere lag i øyregionen nå i vår.